Σάββατο 30 Μαΐου 2009

1ο πάρτι της εκπομπής Βόρειος Ήπειρος.gr αυτό το Σάββατο!!!


Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου στις 23:00’ στο The King’s Royal, Βεΐκου 1 και Μακρυγιάννη (δίπλα στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως), 1ο πάρτι της εκπομπής Βόρειος Ήπειρος.gr!!!

Συναντιόμαστε στα ερτζιανά κάθε Παρασκευή 4 με 6 στο ΡαδιοΑστυ, ήρθε η ώρα συναντηθούμε και από κοντά!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Βέρα Β/Ηπειρώτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτίνα στο ΛΑ.Ο.Σ.

Το Β/Ηπειρωτικό προτεραιότητα για τον ΛΑ.Ο.Σ.!!!



Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, για πολλοστή φορά αποδεικνύουν ότι η ευαισθησία τους για τα Εθνικά θέματα δεν είναι ούτε επιφανειακή, ούτε πρόσκαιρη, ούτε προσχηματική αλλά πηγαία, διαρκής και ουσιαστική!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επέλεξε για το Ευρωψηφοδέλτιό του δύο αγωνιστές υπέρ του Β/Ηπειρωτικού:
Την Υπεύθυνη του Τομέα Β/Ηπειρωτικού Αγώνα της ΝΕ.Ο.Σ. Αθηνά Κρεμμύδα και τον παλαιό αγωνιστή και πρώην πολιτευτή της ΝΔ Μπάμπη Καραθάνο, ο οποίος ενετάχθει επίσημα στον ΛΑ.Ο.Σ. και τον οποίο μάλιστα τοποθέτησε ο κ. Καρατζαφέρης σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο!

Η προσήλωση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και του κ. Καρατζαφέρη στους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων Β/Ηπειρωτών παρουσιάζεται αμείωτη! Μια ακόμα απόδειξη αυτού είναι η περιοδεία του ιδίου στην Ήπειρο με την συνοδεία της Αθηνάς Κρεμμύδα όσο και του Αρτινού, επίσης νεολαίου και υποψηφίου Ευρωβουλευτή, Δημοσθένη Ευσταθίου, όπου μεταξύ άλλων κατακεραύνωσε την στάση της Ελληνικής Πολιτείας σχετικά με τις απαράδεκτες διεκδικήσεις των "Τσάμιδων" όσο και την πεισματική άρνηση των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν προϋποθέσεις και εγγυήσεις από την Αλβανία σχετικά με τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η Ήπειρος εκπροσωπείτε σ’ αυτή τη περιοδεία, από δύο υποψηφίους Ευρωβουλευτές, έναν απ’ την ελεύθερη κι μια από την σκλαβωμένη!...

Ας τα κρατάμε στο μυαλό μας αυτά... Ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους ψηφοκυνηγούς από τους αληθινούς Πατριώτες!